Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel 2015 / Autosalon van Brussel 2015: Paleis 1 en pistes

Paleis 1 biedt niet alleen plaats aan de motorfietsexposanten, maar is ook de toegangspoort tot de testpistes. Eentje daarvan is 'offroad', de andere laat je proeven van de mobiliteit van morgen.

Naast de stands van Honda, KTM en Ducati en de beruchte Gravity Wall - een metalen cilinder waarin meerdere motorfietsen samen rijden - voorziet het salon van Brussel ook een 'praktijkgedeelte'. Twee testpistes dus, die in en rond Paleis 1 gelegen zijn en de bezoeker de gelegenheid bieden om wat plezier te beleven en te ontdekken welke alternatieve vervoersmiddelen ons te wachten staan.

U kunt de sensationele 4x4-piste te lijf gaan aan boord van een van de 28 voertuigen, die allemaal zijn uitgerust met vierwielaandrijving. In een stedelijk decor legt u een parcours af dat helemaal in het teken staat van het betere manoeuvreerwerk, zodat u zich een beeld kunt vormen van de vaardigheden van deze bolides. Om veiligheidsredenen worden de stuurmanskunsten overgelaten aan een professionele bestuurder, die u graag als passagier meeneemt.

Aan Paleis 1 kunt u ook achter het stuur kruipen van de recentste nieuwigheden inzake groene mobiliteit (elektrische, hybride of CNG-aangedreven auto's) voor een kennismakingsrondje op de buitenpiste. De pistes zijn toegankelijk van vrijdag 16 tot zondag 25 januari 2015 van 10u00 tot 18u30, en tot 21u00 tijdens de nocturnes.

Hoe deelnemen?

1. Ga naar de stand van het merk waarvan u een auto wilt testen.
2. Begeef u met uw volledig en correct ingevulde voucher naar de ingang van Paleis 1, waar u de instructeurs van het merk van uw keuze vindt.
3. U kunt zich ook inschrijven aan het testrittenloket centraal in Paleis 1 (tegenover de Pitstop Bar), maar opgelet: bezoekers die een voucher hebben van op de stand van het merk, krijgen voorrang op personen die zich hebben ingeschreven via het loket in Paleis 1.
4. Een test duurt 10 minuten in het geval van de 'groene' auto's, en 15 à 20 minuten voor de 4x4's. In de meeste gevallen wordt u vergezeld door een instructeur van het merk, die graag al uw vragen beantwoordt.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten