Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Vrije tijd / Pirelli-kalender 2015

Geschreven door Olivier Duquesne op 18-11-2014

De 42ste editie van de Pirelli-kalender werd 'Calendar Girls' gedoopt. Hij bevat 13 foto's (één per maand plus de cover) van internationale modellen die poseerden voor de lens van fotograaf Steven Meisel.

Editie 2015 van de Pirelli-kalender (de 42ste al) werd 'Calendar Girls' gedoopt. Voor iedere maand is er een ander model, terwijl een van hen ook op de cover prijkt. De modellen in kwestie zijn de Amerikaanse Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy (die al te zien was in de editie 1999) en Cameron Russel, de Braziliaanse Isabeli Fontana (2003, 2005, 2009, 2011, 2012 en 2013), Adriana Lima (2005 en 2013) en Raquel Zimmermann, de Engelse Karen Elson (2006), de Puertoricaanse Joan Small (2012), de Russische Natalia Vodianova (2003, 2004 en 2006) en Sasha Luss en ten slotte de Duitse Anna Ewers.

Ze werden in mei jongstleden in een New-Yorkse studio op de gevoelige plaat vastgelegd door Steven Meisel. De modefotograaf koos voor modellen die beantwoorden aan het huidige schoonheidsideaal, met de hulp van het artistieke team onder leiding van Carine Roitfeld - ex-directrice van Vogue France - en Pat McGrath, een vermaard make-upartiest. De kalender, een promotievehikel van de Italiaanse bandenproducent, zal aan enkele bevoorrechte klanten worden gestuurd.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten