Zoeken

Autosalon 2013


Telex

De 91ste editie van het autosalon van Brussel valt op door zijn diversiteit. Dit jaar gaat het niet enkel om motorfietsen, bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen, maar ook om fietsen, vrachtwagens en droomauto's.

05-12-2012

Van 11 tot 20 januari 2013 (10 januari voor professionelen) zetten de Heizelpaleizen hun deuren open voor naar schatting 300.000 tot 400.000 bezoekers aan het 91ste autosalon. Deze editie is 'variabel', want elke dag zijn er andere exposanten en animaties te zien. Het publiek kan nog steeds het hele salon lang de nieuwste vrijetijds- en bedrijfsvoertuigen ontdekken, naast motorfietsen en lichte vliegtuigjes. Ook de testpiste voor elektrische auto's en het spectaculaire 4x4-parcours zijn van 11 tot 20 januari open. De gebruikelijke afspraken gaan dus gewoon door.

Van 11 tot 14 januari echter biedt Paleis 2 ruimte aan fietsen. Tijdens diezelfde periode vullen de grote vrachtwagens, de koetswerkherstellers en de logistieke specialisten de Paleizen 11 en 12 tijdens “Truck & Transport”. Daarna wordt Paleis 11 leeggemaakt en weer gevuld met 50 droomauto's ter gelegenheid van de tentoonstelling “Dream Cars for Wishes”, die van 18 tot 20 januari toegankelijk is. Dit exclusieve deel van het salon werd voor het eerst georganiseerd in 2011. Naast de luxebolides zullen trouwens ook exclusieve horloges te zien zijn.

Een toegangskaart voor het salon kost 13 euro (7 euro voor kinderen van 6 tot 12 jaar). “Dream Cars for Wishes” kost nog eens 7 euro extra. Het salon “Truck & Transport” is duurder: 25 euro. Je krijgt dan wel toegang tot alle paleizen. Deze strategie maakt wel dat iemand die zowel vrachtwagens, auto's, motorfietsen, fietsen als exclusieve sportwagens wil zien twee keer naar het salon moet. Dat kost hem of haar dan 45 euro, zonder de verplaatsings- of parkeerkosten. Motorrijders worden verwend met het “Crazy Ball” en trial- en acrobatiedemonstraties. Op 12 januari is er een Biker Parade en op 19 januari wordt een nacht van de motorfiets georganiseerd. En dan zijn er nog voor alle bezoekers de nocturnes (11, 14 en 18 januari), waarbij het salon tot 's avonds laat open blijft.

Alle informatie is beschikbaar op de officiële website van het salon.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen


Meest gelezen

Gedetailleerde webtest:
Citroën C4 Picasso 1.6 e-HDi 115

Gedetailleerde webtest:
Volkswagen Golf Variant 1.6 TDI 105

Prototype:
Audi Urban Concept

Telex:
Salon van Genève 2015: Honda Civic Type R breekt ronderecord op Nürburgring

Gedetailleerde webtest:
Hyundai Veloster 1.6 GDI

Wetgeving:
Een auto inschrijven

Gedetailleerde webtest:
Fiat Freemont 2.0 JTDM 163

Eerste webtest:
Hyundai i10
Tag Cloud

classe s 2020 rolls-royce wraith ds3 807 fleet & mobility ginetta visitekaartje qr carplay navman metaalkleur morgan volvo v40 r design zaventem polo richard monturo jinlong yufeng borium wegen

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Weekend wellness & luxe


Youngtimers Rally


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :