Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosport / Dakar - Team Overdrive

Etappe 14 - La Serena - Santiago. In het eindklassement van de Dakar 2013 staan vier Toyota's van Team Overdrive in de top 15. De Villiers haalt het podium.

Voor Team Ovedrive had de Dakar haast niet mooier kunnen eindigen. In afwachting van een laatste update over Coffaro waren al vier wagens zeker van een plaats in de top 15, met als kers op de taart een tweede positie in het eindklassement van deze allesbehalve lichte 35ste editie.

Zaterdag pakte Alvarez de 3de tijd in de laatste etappe, op 31'' van Roma. De Villiers reed zijn Toyota Hilux naar de 4de plaats, op 1'27, Olholm eindigde 9de op 3'22 en Malysz kwam als 16de over de finish op 12'52. In het eindklassement palmden Giniel de Villiers en von Zitzewitz met hun Overdrive-pick-up daardoor de tweede podiumplaats in. Een puike prestatie, net als de 10de plaats van Alvarez en Graue, de 11de van Olholm en Aston en de 15de plaats van Malysz en Marton.

De enigen die op het appel ontbraken, waren Coffaro en Meneses, die achtervolgd werden door problemen in deze allerlaatste etappe met Santiago de Chile als eindpunt. Maar met vier wagens in de top 15, inclusief een podiumplaats, mag Team Overdrive gerust van een bijzonder geslaagde Dakar spreken.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten