Zoeken

Ford Fiesta is Vrouwenauto van het Jaar


Telex

Een jury van vrouwelijke autojournalisten uit de hele wereld verkoos de Ford Fiesta 1.0 EcoBoost tot “Women World Car of the Year”. Er werden nog andere titels per segment toegekend ook.

29-11-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Ford Fiesta
Kenmerken Ford Fiesta

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Ford Fiesta (154)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Ford Fiesta (215)
Alles over Ford Fiesta
Alles over Ford

De jury van de “Women World Car of the Year”-verkiezing bestaat volledig uit vrouwelijke autojournalistes. Voor 2013 ging de titel naar de Ford Fiesta 1.0 EcoBoost. Het panel van achttien dames verkoos de winnaar na rijtesten en op basis van diverse factoren zoals veiligheid, verhouding prijs-kwaliteit, uiterlijk, bergruimte, leefbaarheid voor kinderen, rijgemak, kleur, sexappeal en ecologische voetafdruk. Fords veelzijdige stadsauto is algemeen winnaar geworden na een tweede stemronde waarbij winnaars per segment werden aangeduid. Hij wordt gevolgd door de Mazda CX-5 en de Range Rover.

De internationale damesjury vond de Range Rover de winnaar in de categorie “luxe”, voor de Mercedes SL 500 en de BMW 6-Reeks. De Audi A4 Allroad bleek de favoriet van de dames onder de “gezinswagens”, voor de Volkswagen Golf en de BMW 3-Reeks. Onder de SUV's bleken de journalistes zich het meest aangetrokken te voelen tot de Mazda CX-5, de Hyundai Santa Fe en de Nissan Pathfinder. Er was ook nog een categorie rond sportwagens, waar de Porsche Boxster S winnaar was voor de Audi RS5 en de tweeling Toyota GT 86/Subaru BRZ. De Fiesta ten slotte domineerde de categorie “zuinig”, voor de Kia Forte en de Toyota Prius.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

bravo februari cambiano waarschuwing renault mégane rs red bull racing rb7 racb coupé-cabrio worthersee allewegenauto leder t1 asx fiat viaggio mercedes sls amg electric drive monocoque pack h3 hannover kerver maserati alfieri

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :