Zoeken

Geïntegreerde snellader Volvo


Telex

Volvo test op dit moment een snellader van 22 kW voor zijn elektrische C30. Met deze geïntegreerde lader op driefasenstroom moet de auto volledig kunnen worden opgeladen in anderhalf uur.

16-11-2012

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Volvo C30
Kenmerken Volvo C30

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Volvo C30 (52)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Volvo C30 (19)
Alles over Volvo C30
Alles over Volvo

Een elektrische Volvo C30 opladen aan een gewoon stopcontact van 220 volt neemt acht tot tien uur in beslag, waarna je over een rijbereik van 150 kilometer beschikt. Met de nieuwe, compacte en geïntegreerde driefasenlader, aangesloten op een stopcontact van 400 volt en 32 ampère, kan dat zes keer sneller. Deze uitrusting, die nog in testfase is op een honderdtal elektrische C30's, maakt het mogelijk om de batterijen volledig op te laden in anderhalf uur. Na 30 minuten zou je al een rijbereik van 80 kilometer moeten hebben. In tegenstelling tot bij andere elektrische auto's volstaat het om te beschikken over een driefasenstopcontact in plaats van een specifiek - en duur - laadstation dat de wisselstroom omzet in gelijkstroom. Dit type veelzijdige geïntegreerde lader is een oplossing die ook wordt bestudeerd door andere constructeurs, waaronder Renault.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

exeo st beperkte mobiliteit taxi congestion index middenklasse optie bentley continental master m550d cars2publicity göteborg toyota prius enzo bluts flat modus touring sports disco volante figo agenda

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :