Zoeken

Renault Zoé nu ook met klassieke stekker


Telex

Vanaf deze zomer is de Renault Zoé verkrijgbaar met een Flexi Charger. Daarmee kan hij eindelijk ook aan een klassiek huisstopcontact worden herladen. Eigenaars van een Zoé kunnen het item als accessoire kopen.

18-03-2014

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Renault Zoé
Kenmerken Renault Zoé

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Renault Zoé (0)
» Geef uw mening

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Renault Zoé (0)
Alles over Renault Zoé
Alles over Renault

Tot vandaag kon de volledig elektrische Renault Zoé niet aan een klassiek stopcontact worden herladen. Je moest thuis een 'Wall Box' van 1.000 euro installeren en/of specifieke laadzuilen voor elektrische auto's gebruiken. En dat terwijl zelfs sommige publieke laadpalen nog met een klassieke stekker werken. Om nog maar te zwijgen van de moeilijkheden als je bij vrienden of familie zonder Wall Box op bezoek wil gaan. Daarom gaat Renault nu het gebruiksgemak van de Zoé sterk verbreden met de Flexi Charger. Daarmee kan de veelzijdige stadsauto stroom tanken aan een klassieke 230 V-stekker. Een volledige laadbeurt neemt dan 8 tot 10 uur in beslag, maar na 3 uur zou 'al' 30 kilometer rijbereik gewonnen zijn. Vanaf deze zomer kan de Zoé met dit accessoire worden besteld, maar wie de auto al heeft, kan de Flexi Charger ook nabestellen bij de concessiehouder.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

z4 dfn aventador ultimate nuerburg brabus lotus exige s roadster alternator ariel 125 eurocodicil achterwielaandrijver citroën ds5 mercedes s-klasse coupé open source akylone audi rs6 avant getz ciel epica

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :