Zoeken

Twee elektrische Seats voor Madrid


Telex

De stad Madrid zal twee elektrische Seats in gebruik nemen. Het gaat om Altea's XL die vijf maanden lang in het wagenpark van Madrid worden opgenomen en zullen dienen als testauto's voor de productie.

29-10-2012

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Seat Altea
Kenmerken Seat Altea

Reviews & test

Advies van de gebruikers Seat Altea (63)

Annbod & merk

Zoekertjes tweedehands Seat Altea (6)
Alles over Seat Altea
Alles over Seat

De stad Madrid zal gedurende vijf maanden twee elektrische Seats Altea XL in gebruik nemen die worden geleend door de constructeur. Tijdens deze periode zullen gegevens worden verzameld en zullen de auto's worden gebruikt als reallife testexemplaren. Ingenieurs zullen de prestaties van de auto's evalueren alvorens over te gaan tot serieproductie. De elektrische Altea XL heeft een gemiddeld rijbereik van 135 kilometer. Het vermogen van zijn motor bedraagt 85 kW (115 pk), het koppel 270 Nm. Daarmee haalt hij een topsnelheid van 135 km/h. Met behulp van een applicatie voor smartphones kan het laadproces worden geprogrammeerd en gecontroleerd, net zoals het interieurklimaat, dankzij zonnecellen op het dak die gedeeltelijk de airco voeden. Ana Botella, burgemeester van Madrid, ontving de sleutels van de twee Altea's XL Electric Ecomotive van Ramón Paredes, vicevoorzitter en verantwoordelijk voor gouvernementele en institutionele relaties van Seat en van de Volkswagen-groep in Spanje.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

sao paulo renault kwid c 63 sc elmiraj sdrive28i black kroatië wrx camaro colt legacy vliegtuig renault clio phantom lwb vakbond or bentley continental gtc multispace bedrijfswagen

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Uw Ice Watch gratis!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.moniteurautomobile.be
  • fait partie du groupe Produpress
  • Editeur depuis 1950
Groupe Produpress : Pôle Auto : Pôle Immo : Régie publicitaire :