Zoeken

Wereldwijd recordverkoop voor Chevrolet


Telex

Behalve in Europa gaat de verkoop van Chevrolet in stijgende lijn, met name in de Verenigde Staten, China en Brazilië. Het merk verkocht wereldwijd al 2,46 miljoen auto's op zes maanden tijd, een record.

18-07-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Chevrolet
Kenmerken Chevrolet

Reviews & tests

Tests Chevrolet
Advies van de gebruikers Chevrolet (101)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Chevrolet (100)
Alles over Chevrolet
News Chevrolet

Het gaat goed met Chevrolet, vooral op drie belangrijke markten: de Verenigde Staten, China en Brazilië. Tijdens de eerste zes maanden van 2013 heeft het merk wereldwijd 2,46 miljoen auto's verkocht - een record - waarvan 1,01 miljoen alleen al in de VS. De Amerikanen lijken de nieuwe Silverado wel op prijs te stellen, en meer algemeen ook de dikke 4x4's, waarvan de verkoop met 23 procent is gestegen. Ook de Impala verkoopt goed. Maar vooral de vooruitgang met 25 procent van de 'kleine' Cruze, Sonic, Spark en Volt valt op. In de Verenigde Staten laat de verkoop van Chevrolet zo een stijging met 5,6 procent optekenen.

In China, de tweede belangrijke markt voor Chevrolet, verkocht het merk tijdens het eerste half jaar van 2013 322.000 auto's. De Chinese dealers trekken klanten aan met de Captiva, Cruze, Malibu en Sail. In Brazilië, waar 305.000 Chevrolets verkocht werden, doet met name de kleine Onix het goed. In Zuid-Oost-Azië is de pick-up Colorado de bestseller. In de Europese Unie, waar de sector in crisis verkeert, verkocht Chevrolet over deze periode 70.000 voertuigen, 30 procent minder dan in 2012. Voor heel het Continent bedraagt de daling 29,1 procent.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen


Meest gelezen Chevrolet

Eerste webtest:
Chevrolet Traverse

Telex:
Gezinswagens van het jaar 2012

Eerste webtest:
Chevrolet Trax

Gedetailleerde webtest:
Chevrolet Volt

Nieuw:
Chevrolet Matiz

Gedetailleerde webtest:
Chevrolet Orlando 2.0 TCDi 130

Eerste webtest:
Chevrolet Cruze SW

Eerste webtest:
Chevrolet Cruze vijfdeurs

Eerste webtest:
Chevrolet Camaro

Vergelijkende test:
Chevrolet Aveo 1.3D 95 Eco, Ford Fiesta 1.6 TDCi Econetic 95, Kia Rio 1.4 CRDI 90, Peugeot 208 1.6 HDi 92, Toyota Yaris 1.4 D-4D & Volkswagen Polo TDI 90 BlueMotion Technology
Tag Cloud

public day mitsubishi ca-miev car-to-x clubman fiat 500s alpine renault twingo rs retouche passsat cc car pass b9 tribeca ds kia forte flitser fod financien kolonne gsr norm uni cub fiat 124

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :