Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Economie / Inschrijvingen september 2015: BMW scoort

Geschreven door Olivier Duquesne op 02-10-2015

Dankzij een kleine vooruitgang ten opzichte van september 2014 kunnen we hopen op iets meer dan 485.000 inschrijvingen voor 2015. BMW is een van de merken die in vorm zijn.

36.725 nieuwe wagens werden ingeschreven in september 2015 ten opzichte van 36.383 in september 2014. Het verschil is miniem en zelfs lichtjes in het voordeel van dit jaar, met een kleine stijging van 0,94 %. Wat het jaartotaal betreft, zijn de cijfers ‘vooruitgegaan’ met 1,14 % met 392.522 inschrijvingen. Daarom durft FEBIAC hopen op 485.000 inschrijvingen tegen het einde van het jaar. Als we terugkijken naar augustus en de uitschrijvingen binnen de dertig dagen aftrekken, dan lijkt het er bovendien op dat de situatie status quo is, met een verschil van 0,01 % in het voordeel van 2015.

BMW zit VW op de hielen

Volkswagen blijft marktleider. Het dieselschandaal barstte immers pas los eind september. VW wordt gevolgd door Renault en dan BMW. Het merk uit München boekte in september een vooruitgang van 19,08 %. Als we terugkijken naar de netto cijfers van de maand augustus, dan wordt Renault trouwens voorbijgestoken door BMW en zelfs door Peugeot. Het merk met de ruit komt dus op de vierde plaats terecht, net voor Opel. Daarna volgen Audi, Citroën, Mercedes, Ford en Huyndai.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten