Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Mégane RS: onthulling in september 2017

Geschreven door Jean-François Christiaens op 07-12-2016

Het is geen geheim dat Renault Sport werkt aan een nieuwe generatie van de Mégane RS. Uit een gelekt intern document van Renault blijkt dat de officiële voorstelling van dat model gepland is tegen september 2017.

Zoals alle merken communiceert Renault naar zijn netwerk over de modellen die mogen worden verwacht in de toekomst. Een van deze “interne communiqués” is op het internet uitgelekt. En als het betrouwbaar is, kunnen we concluderen dat de nieuwe Mégane RS in september 2017 op de markt komt. En niet zomaar ergens in die maand, maar specifiek op 14 september. Een blik op de kalender van de autosector leert ons dat dit de openingsdag is van het autosalon van Frankfurt.

 

Marktintroductie eind 2017

We hebben de Belgische invoerder met deze informatie geconfronteerd en die bevestigt ons dat de marktintroductie van de volgende generatie van de Mégane RS gepland is voor eind 2017. Die timing lijkt overeen te komen met een officiële voorstelling in september. Het team van Renault Sport heeft dus nog een dikke tien maand om de afstellingen te verfijnen van dit model waar sterk naar wordt uitgekeken. Die zal zijn vierwielsturing hard nodig hebben om het hoofd te kunnen bieden aan zijn jongste rivalen in dit steeds meer competitieve segment.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten