Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Mitsubishi: elektrische SUV in 2020

Geschreven door David Leclercq op 24-08-2016

We weten dat Mitsubishi zich klaarmaakt om een groot SUV-offensief te lanceren, dat een volledig elektrische SUV zou moeten omvatten. Maar die zou er pas in 2020 komen.

Volgens de Australische website Motoring zou Mitsubishi momenteel een nieuwe compacte SUV aan het ontwikkelen zijn. En het zou om een volledig elektrische gaan. Osamu Masuko, voorzitter en algemeen directeur van Mitsubishi, zou deze informatie verspreid hebben. Zo weten we al dat Mitsubishi de bedoeling heeft vierwielaandrijving aan te bieden evenals een rijbereik van zo'n 400 kilometer, waardoor de SUV met het merendeel van de elektrische auto's zou kunnen gaan concurreren en dan meer bepaald met Tesla.

XM?

Het uiterlijk van de SUV zou bovendien zeer dicht kunnen aanleunen bij dat van de conceptcar XM, die onlangs voorgesteld werd op het Indische salon Gaikindo. En hij zou ook wat weg hebben van de eX, die voorgesteld werd in Tokio in 2015. En dat is nog niet alles, want Mitsubishi maakt zich klaar om een ander prototype van een SUV te onthullen op het komende salon van Parijs. Het offensief is goed ingezet!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten