Zich aanmelden

Zich met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.
Je nieuw paswoord werd je per email toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw versturen

U hebt nog geen account?
Schrijf u gratis in.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Ik zoek :

En/Of

En/Of

Nieuwe modellen

Nieuwe modellen / Volkswagen Kombi Last Edition

Geschreven door Olivier Duquesne op 19.08.2013

In Brazilië lopen de laatste exemplaren van de Kombi van de band. De bestelwagen sluit zijn carrière af met een tot 600 exemplaren beperkte reeks. Aandrijving komt van een 1.4 bifuelmotor gekoppeld aan een manuele vierbak.

Volkswagen bouwt zijn Kombi (eerst T1, later T2) al sinds 2 september 1957 in zijn fabriek in Anchieta bij Sao Bernardo do Campo (Brazilië). Tot vandaag kon je nog een Volkswagen T2 nieuw kopen in Zuid-Amerika. Maar de erg lange productieperiode loopt nu toch op haar eind. Daarom lanceert VW een laatste beperkte editie van 600 exemplaren. Die draagt het logo “56 anos - Kombi Last Edition”. Elke auto krijgt een genummerd plaatje en een echtheidscertificaat.

De Kombi Last Edition wordt aangedreven door een 1.4-bifuelmotor met vier cilinders. Die levert 78 pk op benzine en 80 pk op ethanol. Hij is gekoppeld aan een manuele vierversnellingsbak. De stoelen in het interieur genieten een specifieke vinylbekleding. Het instrumentenbord blijft trouw aan het originele design, met een centrale snelheidsmeter en daarnaast de brandstofmeter. De VW Kombi Last Edition kan tot 9 personen vervoeren en krijgt als moderne toets een mp3-audiosysteem met usb-poort mee.

Notre outil de comparaison vous permet de comparer jusqu’à 3 voitures à la fois et d’enregistrer 9 comparaisons dans votre panier.

Ajoutez un véhicule à comparer

Ajoutez un véhicule à comparer

Ajoutez un véhicule à comparer

Comparer

Votre panier de véhicules à comparer0

Êtes-vous certain de vouloir supprimer votre sélection de véhicule ?

Confirmer Annuler

Glissez et déposez un véhicule de votre panier ci-dessous vers l'un des 3 emplacements ci-dessus destiné à la comparaison.