Zich aanmelden

Zich met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.
Je nieuw paswoord werd je per email toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw versturen

U hebt nog geen account?
Schrijf u gratis in.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Ik zoek :

En/Of

En/Of

Nieuwe modellen

Nieuwe modellen / Volvo S60, V60 en XC60

Geschreven door Olivier Duquesne op 19.02.2013

De S60, V60 en XC60 van Volvo hebben recht op een facelift en een update van de uitrusting. Het nieuwe aanraakscherm voor de multimedia kan zelfs worden bediend met handschoenen aan.

Begin maart op het salon van Genève krijgen de berline S60, de break V60 en de SUV XC60 een nieuwe snoet, waarbij alle lichten in één blok worden geïntegreerd. De voorruitsproeiers zijn verplaatst naar een discretere plek. Ook de radarsensor van de actieve snelheidsregelaar is minder zichtbaar. De SUV krijgt daarbij nog een herwerkte bumper. In het interieur wordt de rij-informatie voortaan weergegeven op een digitaal instrumentenbord met drie weergavemodi, net zoals in de V40.

In de optielijst staan nieuwe sportstoelen. Om nachtrijden comfortabeler te maken, kunnen de drie Volvo's voortaan met automatische grootlichten worden uitgerust. Een geëvolueerde versie van het voetgangerdetectiesysteem met automatische remfunctie is ook geïntegreerd. Het duurste multimediasysteem van de optielijst, het Sensus ConnectedTouch, doet een beroep op een zevenduims aanraakscherm. Dat kan zelfs worden bediend met handschoenen aan. Wanneer je stilstaat, kan je ermee op het internet surfen, maar tijdens het rijden kan je er ook muziek mee streamen, online radiozenders beluisteren of de navigatiekaart illustreren met luchtfoto's via Google Maps.

Notre outil de comparaison vous permet de comparer jusqu’à 3 voitures à la fois et d’enregistrer 9 comparaisons dans votre panier.

Ajoutez un véhicule à comparer

Ajoutez un véhicule à comparer

Ajoutez un véhicule à comparer

Comparer

Votre panier de véhicules à comparer0

Êtes-vous certain de vouloir supprimer votre sélection de véhicule ?

Confirmer Annuler

Glissez et déposez un véhicule de votre panier ci-dessous vers l'un des 3 emplacements ci-dessus destiné à la comparaison.