Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

nieuws / Hoe gratis kaarten bemachtigen voor het Autosalon van Brussels 2017

Geschreven door David Leclercq op 30-12-2016

Het is duidelijk dat als je het autosalon met je gezin wil bezoeken, het budget snel kan oplopen. Daarom hebben we een paar tips om gratis binnen te geraken.

De Belg gaat graag naar het autosalon, vaak zelfs in gezinsverband. Maar voor 15 euro per persoon – waarmee je trouwens nog veel waar voor je geld krijgt – kan het budget al snel oplopen, vooral als je ter plaatse moet eten en de parking betalen. Daarom hebben we een paar tips opgesomd om gratis binnen te geraken.

De nocturne van AutoGids

Zoals elk jaar helpt AutoGids uw budget te sparen door een gratis ticket te steken bij het nummer 969, dat nog tot 1 februari in de rekken blijft liggen. De enige beperking is dat dit gratis ticket enkel geldig is op de nocturne van 16 januari 2017, en vanaf 16 uur. Het nummer kost 4 euro, wat betekent dat je voor vier man even veel kwijt bent als voor één enkel normaal ticket.

Gratis tickets bij concessiehouders

Heel wat concessiehouders krijgen een aantal gratis kaarten om aan hun klanten te geven. Uiteraard is hun aantal beperkt en moet je dus zo snel mogelijk naar de showroom gaan en goed overeen zien te komen met je verkoper. Het is duidelijk dat wie op het punt staat een auto te kopen het gemakkelijkst een ticket zal krijgen. Onderhandelen is de boodschap.

Gratis kaarten voor grote bedrijven

Sommige grote bedrijven kopen soms meerdere tientallen tickets aan als kleine bonus voor het personeel. Of ze krijgen er als klant, zoals bijvoorbeeld van autoverhuurders. Ook hier zal je bij de personeelsdienst moeten gaan horen hoe het zit. En je zal snel moeten zijn, want er zullen er niet voor iedereen zijn.

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten