Zich aanmelden

Zich met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.
Je nieuw paswoord werd je per email toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw versturen

U hebt nog geen account?
Schrijf u gratis in.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Ik zoek :

En/Of

En/Of

Prototypes en concept cars

Prototypes en concept cars / Audi Sport Quattro Laserlight Concept

Geschreven door Olivier Duquesne op 03.01.2014

Op de elektronicabeurs van Las Vegas zal Audi de plug-inhybride coupé Sport Quattro Laserlight Concept onthullen, een evolutie van de conceptcar die in Frankfurt stond, voorzien van koplampen met lasertechnologie.

Op de Consumer Electronics Show in Las Vegas (6 tot 10 januari) zal Audi een evolutie onthullen van de Sport Quattro Concept die we in september konden zien op het salon van Frankfurt. De Sport Quattro Laserlight onderscheidt zich van die laatste doordat hij gebruikmaakt van lasertechnologie voor zijn koplampen. Ook zijn er lichte wijzigingen aangebracht aan de afwerking en de schermen in het interieur, al zijn de verschillen echt miniem.

Buiten de kleur is de enige echte nieuwigheid het gebruik van laserkoplampen zoals voor de R18 e-tron Quattro 2014, de Le Mans-racebolide van het merk. Die maken naast leds gebruik van laserlicht voor de grote lichten, wat een bereik van 500 meter oplevert met een lichtsterkte die drie keer groter is dan die van leds. Verder is de conceptcar nog altijd geïnspireerd op de Quattro Sport uit 1983. Het gaat ook nog altijd om een plug-inhybride met een vier liter grote en 560 pk sterke V8-biturbomotor op benzine en een elektromotor van 110 kW (150 pk). Gecumuleerd levert dat een vermogen en koppel op van 700 pk en 800 Nm. Het onderstel is gemaakt van CFRP (met koolstofvezel versterkt plastic).

Notre outil de comparaison vous permet de comparer jusqu’à 3 voitures à la fois et d’enregistrer 9 comparaisons dans votre panier.

Ajoutez un véhicule à comparer

Ajoutez un véhicule à comparer

Ajoutez un véhicule à comparer

Comparer

Votre panier de véhicules à comparer0

Êtes-vous certain de vouloir supprimer votre sélection de véhicule ?

Confirmer Annuler

Glissez et déposez un véhicule de votre panier ci-dessous vers l'un des 3 emplacements ci-dessus destiné à la comparaison.