Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

prototype / Italdesign komt naar Genève met een concept voor “visionairen”

Geschreven door Laurent Norro op 22-01-2017

In maart onthult Italdesign op het salon van Genève een exclusieve conceptcar. Maar vandaag toont het bedrijf alvast een tweede beeld en geeft het zelfs een raadselachtige boodschap mee.

Liefhebbers van mooie koetswerken wachten ongetwijfeld met ongeduld tot wanneer het salon van Genève de deuren opent. In maart zijn namelijk alle onafhankelijke designbureaus aanwezig. Een bekende naam is Italdesign, dat van plan is om een behoorlijk mysterieuze conceptcar te onthullen.

Koplamp

We weten nog niet echt veel over de auto, maar Italdesign brengt de liefhebbers alvast aan het dromen. Het bedrijf heeft namelijk zopas een tweede beeld van zijn toekomstige studie onthuld. Het enige wat we daarop zien, is een koplamp van de auto. Ter herinnering: de eerste foto – die net voor de eindejaarsfeesten werd vrijgegeven – leek een inlaatpoort te tonen voor de laadstekker van een elektrische of plug-in hybride auto. Maar deze keer voegde Italdesign aan deze tweede foto een op zijn zachtst verwarrende boodschap toe: “Dit jaar zetten we vijf bijzondere verhalen in de spotlichten voor vijf visionaire verzamelaars”. Wat we alvast met zekerheid uit een dergelijk bericht kunnen afleiden, is dat Italdesign werkt aan vijf auto’s die onmiskenbaar prestigieus en exclusief zullen zijn. We volgen het op…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten