Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Vrije tijd / Love Bugs Parade nu zondag

Nu zondag 12 februari worden het Jubelpark in Brussel en de wegen van Vlaams- en Waals-Brabant overspoeld door Kevers. De Love Bugs Parade brengt namelijk meer dan 300 Kevers en Beetles bij elkaar.

De ondertussen traditionele Love Bugs Parade rond Valentijn vindt nu zondag 12 februari plaats. Om 11 uur ’s morgens verzamelen Kevers en Beetles op de parking van het Jubelpark in Brussel, voor Autoworld. Tegen 13u30 vertrekken ze dan voor een rondrit. De Kevers krijgen het gezelschap van een paar Combi T1’s. Het thema van dit jaar is dan ook erg ‘Flower Power’, want de organisatie heeft de deelnemers gevraagd om hun auto of henzelf te verkleden volgens de 2 thema’s die voor dit jaar zijn gekozen: de ‘Summer of Love’ van San Francisco in 1967 (al 50 jaar geleden) en Woodstock 1969 (New York).

300 inschrijvingen

Meer dan 300 mensen hebben zich met hun Kever of Beetle voor het evenement ingeschreven. Ze komen uit alle hoeken van het land, maar ook uit Frankrijk, Luxemburg en Nederland. De stoet vertrekt rond 13u30 in de richting van het Koninklijk Paleis en het Justitiepaleis, waarna ze de Lotharingendreef richting Leeuw van Waterloo (Eigenbrakel) neemt. De terugkeer naar Autoworld gaat via Terhulpen en Groenendaal, het Vierarmenkruispunt en de Tervurenlaan. Al die tijd zal het Autoworld-museum de thema’s van Flower Power en ‘Love Bugs in Art and Publicity” naar voren schuiven.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten