Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Korte tests / Caterham Seven 485 CSR : puur plezier

Geschreven door Cedric Derese op

De Caterham Seven is een auto die gewijd is aan rijplezier in zijn puurste vorm. En als er 485 CSR op de achterkant en de motorkap prijkt, staat hij ook garant voor krachtige sensaties.

Er zijn van die berichten die we bijzonder graag krijgen op de redactie. Zoals toen officieel Caterham-dealer House of Speed uit Loncin, vlak bij Luik, ons mailde om te melden dat ze een testdag op circuit organiseerden met hun nieuwste topmodel. En of we eventueel geïnteresseerd waren in een test met die Seven 485 CSR? Kijk, op zulke momenten doen we niet eens de moeite om onze agenda na te kijken. Wat er ook in staat, we zullen er wel een mouw aan passen: natuurlijk komen we!

Op de afgesproken maandag is iedereen op de afspraak om de jongste ‘sigaar’ uit Dartford te komen ontdekken. Met zijn koetswerk in Exocet-rood, zijn donkere velgen en zijn zwarte striping onderaan oogt de 485 CSR bijzonder stoer. Niet de verleidelijke en superverzorgde look van een supercar, dat niet. Deze Caterham ziet eruit alsof hij recht op zijn doel afgaat en zich enkel concentreert op het noodzakelijke. Dit is eerder een gewichtheffer in maillot dan een sterdanser in glitterkostuum om het zo te zeggen…

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Tests

Onze tests

Stockwagens

Stockwagens in de kijker

Tweedehands

Tweedehandswagens in de kijker

Beoordelingen

Laatste beoordelingen van eigenaars