Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Motorfietstests / Ducati Scrambler Icon : Never change...

Geschreven door Laurent Cortvrindt op

Nauwelijks drie jaar nadat hij zijn comeback vierde op de markt, krijgt de Ducati Scrambler Icon een update. De wijzigingen voor modeljaar 2019 zijn vooral esthetisch van aard, maar toch...

Om de verkoop van het model op peil te houden heeft Ducati zijn Scrambler een update gegeven. Een bescheiden facelift weliswaar, want enkel de aandachtige waarnemer zal merken dat het nieuwe modeljaar over een meer flatterende afwerking beschikt. Eerst en vooral is er de zwart geanodiseerde motor met geborstelde uiteinden, maar ook de bewerkte velgen en een zwart geschilderde schommelarm om het geheel beter voor de dag te laten komen. We zien ook een nieuwe aluminium bekleding voor de flanken van de tank, wat een meer robuuste uitstraling geeft. 

In de hier geteste Icon-livrei krijgt de Scrambler ook bijkomende uitrusting, zoals leddagrijlichten die het zicht – en de zichtbaarheid – van de motorrijder ten goede komen, ook overdag. De hertekende richtingaanwijzers – nu ook met ledtechnologie – gaan voortaan automatisch uit.
Wat het comfort betreft, zien we een volledig vlak zadelkussen, en een aangepaste bescherming van de geluiddemper. De bedieningselementen zijn ergonomischer, zodat je vlotter door de menu’s van het lcd-scherm kunt bladeren. Nog wat comfort betreft, krijgt de Scrambler Icon een nieuwe hydraulische bediende koppeling, met een hendel waarvan het bereik kan worden aangepast, net zoals dat bij de voorrem het geval is. Tot slot doet een ABS met bochtenwerking van Bosch-signatuur zijn intrede. 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Tests

Onze tests

Stockwagens

Stockwagens in de kijker

Tweedehands

Tweedehandswagens in de kijker

Beoordelingen

Laatste beoordelingen van eigenaars