Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden & premières / Jaguar i-Pace: nieuwe kleur

Geschreven door Jean-François Christiaens op 07-03-2017

Jaguar stelt de concetpcar voor zijn toekomstige elektrische model I-Pace in Genève voor in een nieuw kleurtje. De Brits-Indische constructeur onthult tegelijk de eerste productieversie… bedekt met camouflagetape.

De conceptcar die de komst aankondigt van de zuiver elektrische Jaguar I-Pace beleefde zijn werelddebuut in Los Angeles, maar hij staat in Genève te blinken in een nieuwe rood-oranje lak. Die heet Photon Red en zal verkrijgbaar zijn op de productieversie die in 2018 op de markt komt. Tegelijk onthult Jaguar een foto van die definitieve I-Pace tijdens testwerk. Om de spanning er nog wat in te houden, is die echter wel nog met heel wat camouflagetape bedekt in de kleuren van het Formula E-team van Jaguar. Maar in grote lijnen zien we dat de stijl erg dicht aansluit bij die van de conceptcars

90 kWh

Ter herinnering: de definitieve versie wordt tegen het jaareinde onthuld en komt begin 2018 op de markt. Deze toekomstige rivaal van de Tesla Model X, Audi e-Tron en Mercedes EQ krijgt een batterij van 90 kWh en twee elektromotoren met elk 200 pk. Het rijbereik zou op de huidige NEDC-normverbruikcyclus op 500 kilometer liggen, terwijl de prestaties hem in supersportwagengebied brengen. Jaguar belooft zo een sprint van 0 naar 100 km/h in minder dan 4 seconden.

 

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten