Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

nieuw / Rolls-Royce op het salon van Brussel 2017

Geschreven door David Leclercq op 23-12-2016

Een Rolls-Royce is op zich al een automobiele zeldzaamheid. Maar vaak is hij zelfs echt uniek. Op het salon van Brussel staan drie stuks te blinken.

GHOST Black Badge

Als je daar zin in hebt, kun je je Rolls-Royce bestellen in snoepjesroos, maar klassiekers zullen er altijd zijn: met de Ghost Black Badge – die werd onthuld tijdens het jongste Goodwood Festival of Speed – is het al zwart wat de klok slaat. Maar dan wel zwart op zijn Rolls’, met lak- en vernislagen waar je in kunt verdrinken, de donkere en meest intense die je ooit zag op een koetswerk. Om discreter rond te rijden? Dat zou ons verbazen, gezien de présence die het de Ghost oplevert. Zo zijn de velgen 22 duim groot en afgewerkt met maar liefst 22 lagen koolstofvezel. Binnenin is het dashboard bedacht met een composietbekleding in koolstofvezel en aluminiumdraad, terwijl de stoelen en de middenconsole zijn bekleed met Tailored Purple-leder, wat voor een ‘warme’ sfeer moet zorgen. De finale toets is de zwarte plafondbekleding met ledsterrenhemel. Bovendien kreeg de motor, om beter te passen bij de viriele look, 40 pk extra, wat het totale vermogen op 603 pk brengt. Kortom, echt rock-‘n-… Rolls, deze Ghost. Net als het prijskaartje natuurlijk.

WRAITH Week-End à La Mer

Als hij nog niet is verkocht voor de opening van het salon, zult u de kans krijgen deze unieke Wraith te bewonderen, een verwezenlijking van de Bespoke-afdeling op vraag van Rolls-Royce Motor Cars Brussels die Week-End à La Mer werd gedoopt en ideaal is voor een uitstapje in Knokke. Aan die mondaine badplaats brengt deze bijzondere auto namelijk een eerbetoon met zijn koetswerk in Peacock Blue. De stoelen in Mocassin-leder en de sisalmatten zorgen samen met het Navy Blue-leder voor een strandsfeer. Naar verluidt moet de auto 360.000 euro kosten… zonder belastingen. Plots last van zeeziekte?

DAWN

De Rolls-Royce Dawn is geïnspireerd op de Silver Dawn van 1952 en wil de wereld tonen hoe een elegante en eigentijdse luxecabrio voor vier er anno 2017 moet uitzien, te weten zo exclusief, geraffineerd en stil mogelijk. De Dawn rijdt dan ook niet, hij glijdt over de weg als een vliegend tapijt… waar je je dan wel goed aan moet vasthouden, want het hart van de Dawn is nog altijd de biturbo-V12 van 6,6 liter en 563 pk uit de Wraith. Uiteraard komt aan elk detail een ambachtsman te pas.

 

Ontdek waar dit merk zich op het salon bevindt dankzij ons interactieve plan

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten