Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw versturen
Je nieuw paswoord werd je per email toegestuurd.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

U hebt nog geen account?
SCHRIJF U GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Meer dan 3.000 tests, 6.000 nieuwe wagens en 120.000 tweedehandswagens

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

BMW

BMW 1 Reeks Hatch - Beoordelingen van eigenaars

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 1 Reeks Hatch

Algemene tevredenheid : 16.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.37
Volgende wagen : 83.87% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks Hatch zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 186 beoordelingen

BMW 1 Reeks Hatch

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 33.33 %
  • Probleem motor 14.49 %
  • Probleem slijtage binnenkant 13.04 %
Dashboard
  • Comfort 7.4/10
  • Prestaties 8.36/10
  • Onderhoud 7.3/10
  • Kost 7.01/10
  • Betrouwbaarheid 8.65/10
  • Gebruiksgemak 8.31/10
  • Verbruik 7.49/10
  • Veiligheid 8.57/10
  • Uitrusting 6.23/10
  • Wegligging 8.35/10

Beoordelingen van de verschillende BMW 1 Reeks Hatch modellen op de markt

1 Reeks Hatch (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 16.94/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.3
Volgende wagen : 83.02% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks Hatch zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 1 Reeks Hatch

1 Reeks Hatch (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 16.59/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.39
Volgende wagen : 84.21% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks Hatch zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 1 Reeks Hatch

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Vergelijken

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken