Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw versturen
Je nieuw paswoord werd je per email toegestuurd.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

U hebt nog geen account?
SCHRIJF U GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Meer dan 3.000 tests, 6.000 nieuwe wagens en 120.000 tweedehandswagens

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

BMW

BMW 3 Reeks Cabrio - Beoordelingen van eigenaars

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Cabrio

Algemene tevredenheid : 16.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.14
Volgende wagen : 85.71% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Cabrio zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 210 beoordelingen

BMW 3 Reeks Cabrio

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Prestaties
  • Carrosserie
  • Defecten
  • Probleem electronica 25.18 %
  • Probleem motor 15.83 %
  • Probleem slijtage binnenkant 12.23 %
Dashboard
  • Comfort 7.61/10
  • Prestaties 8.55/10
  • Onderhoud 7.27/10
  • Kost 6.83/10
  • Betrouwbaarheid 8.53/10
  • Gebruiksgemak 8.25/10
  • Verbruik 7.13/10
  • Veiligheid 8.59/10
  • Uitrusting 6.84/10
  • Wegligging 8.5/10

Beoordelingen van de verschillende BMW 3 Reeks Cabrio modellen op de markt

3 Reeks Cabrio (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 16.59/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.04
Volgende wagen : 87.74% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Cabrio zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Cabrio

3 Reeks Cabrio (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 16.71/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.17
Volgende wagen : 80% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Cabrio zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Cabrio

3 Reeks Cabrio (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 17.1/20 Gem. verbruik (l/100km) : 9.65
Volgende wagen : 80% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks Cabrio zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Cabrio

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Vergelijken

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken