Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw versturen
Je nieuw paswoord werd je per email toegestuurd.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

U hebt nog geen account?
SCHRIJF U GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Meer dan 3.000 tests, 8.500 nieuwe wagens en 145.000 tweedehandswagens

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Skoda

Skoda Superb Combi - Beoordelingen van eigenaars

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Skoda Superb Combi

Algemene tevredenheid : 16.81/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.42
Volgende wagen : 87.13% van de eigenaars van de Skoda Superb Combi zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 101 beoordelingen

Skoda Superb Combi

  • Aankoopcriteria
  • Binnenruimte
  • Kofferinhoud
  • Confort
  • Defecten
  • Probleem electronica 46.3 %
  • Probleem motor 14.81 %
  • Probleem slijtage binnenkant 12.96 %
Dashboard
  • Comfort 8.37/10
  • Prestaties 7.5/10
  • Onderhoud 7.74/10
  • Kost 7.77/10
  • Betrouwbaarheid 8.55/10
  • Gebruiksgemak 8.5/10
  • Verbruik 7.46/10
  • Veiligheid 8.6/10
  • Uitrusting 8.67/10
  • Wegligging 8.03/10

Beoordelingen van de verschillende Skoda Superb Combi modellen op de markt

Superb Combi (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 17.36/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.73
Volgende wagen : 72.73% van de eigenaars van de Skoda Superb Combi zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Superb Combi

Superb Combi (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 16.74/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.38
Volgende wagen : 88.89% van de eigenaars van de Skoda Superb Combi zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Superb Combi

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Vergelijken

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken