Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw versturen
Je nieuw paswoord werd je per email toegestuurd.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

U hebt nog geen account?
SCHRIJF U GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Meer dan 3.000 tests, 6.000 nieuwe wagens en 120.000 tweedehandswagens

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Toyota

Toyota Prius - Beoordelingen van eigenaars

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Toyota Prius

Algemene tevredenheid : 17.06/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.19
Volgende wagen : 82.41% van de eigenaars van de Toyota Prius zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 108 beoordelingen

Toyota Prius

  • Aankoopcriteria
  • Verbruik
  • Betrouwbaarheid
  • CO²
  • Defecten
  • Probleem electronica 28.13 %
  • Probleem remmen 21.88 %
  • Probleem slijtage binnenkant 15.63 %
Dashboard
  • Comfort 7.73/10
  • Prestaties 7.55/10
  • Onderhoud 8.62/10
  • Kost 8.15/10
  • Betrouwbaarheid 9.26/10
  • Gebruiksgemak 8.9/10
  • Verbruik 8.13/10
  • Veiligheid 8.58/10
  • Uitrusting 8.13/10
  • Wegligging 7.61/10

Beoordelingen van de verschillende Toyota Prius modellen op de markt

Prius (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 9/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.5
Volgende wagen : 25% van de eigenaars van de Toyota Prius zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Prius

Prius (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 17.1/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.08
Volgende wagen : 84.75% van de eigenaars van de Toyota Prius zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Prius

Prius (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 17.71/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.29
Volgende wagen : 84.44% van de eigenaars van de Toyota Prius zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Prius

Prius (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Toyota Prius

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Vergelijken

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken