Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw versturen
Je nieuw paswoord werd je per email toegestuurd.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

U hebt nog geen account?
SCHRIJF U GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Meer dan 3.000 tests, 6.000 nieuwe wagens en 120.000 tweedehandswagens

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Volvo

Volvo V70 - Beoordelingen van eigenaars

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Volvo V70

Algemene tevredenheid : 16.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.08
Volgende wagen : 82.93% van de eigenaars van de Volvo V70 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 123 beoordelingen

Volvo V70

  • Aankoopcriteria
  • Confort
  • Veiligheid
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 32.5 %
  • Probleem motor 20 %
  • Probleem slijtage binnenkant 11.25 %
Dashboard
  • Comfort 8.67/10
  • Prestaties 7.54/10
  • Onderhoud 7.46/10
  • Kost 6.85/10
  • Betrouwbaarheid 8.66/10
  • Gebruiksgemak 8.44/10
  • Verbruik 7.18/10
  • Veiligheid 9.19/10
  • Uitrusting 7.88/10
  • Wegligging 8.01/10

Beoordelingen van de verschillende Volvo V70 modellen op de markt

V70 (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 16.37/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.75
Volgende wagen : 84.29% van de eigenaars van de Volvo V70 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volvo V70

V70 (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 17.04/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.44
Volgende wagen : 80.85% van de eigenaars van de Volvo V70 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volvo V70

V70 (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 17.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.08
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de Volvo V70 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volvo V70

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Vergelijken

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken