Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Alpine: een SUV in 2020?

Geschreven door Laurent Norro op 21-12-2016

Het aanbod van Alpine zou zich in de komende vijf jaar moeten uitbreiden. Al lanceert de constructeur vandaag een overwinnende ‘berlinette’, dan overweegt hij nu ook al een toekomstige SUV.

Binnen enkele maanden zullen de eerste klanten van Alpine volop van hun berlinette van de 21e eeuw kunnen genieten. Hoe het dan verder gaat? Die vraag stelt iedereen zich. Te beginnen bij de verschillende verantwoordelijken van het merk. Maar, als ingewijden, weten zij al dat de berlinette afgeleid zal worden in verschillende versies en dat een SUV niet uit te sluiten valt.

Premium SUV

Vandaag wordt gezegd dat als de SUV in 2020 het daglicht ziet, hij het onderstel van een van de partners van Renault zou kunnen overnemen, en dan meer bepaald van Mercedes. Het is zo dat het onderstel van de GLA perfect zou kunnen dienen voor een toekomstige SUV van Alpine. De Franse constructeur zou zo dus over het platform en het motorenpalet van de GLA kunnen beschikken. Volgens verschillende bronnen die dicht bij het dossier staan, zal Alpine de instapmotoren van de Duitse constructeur niet overnemen. Voor het silhouet en het interieur van de SUV hebben we een sterk vermoeden dat het Franse merk rekening zal houden met de overwegingen van zijn Duitse partner. Want zoals u wel weet, is het zeer moeilijk om van vandaag op morgen tot de premiummerken te behoren. 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten