Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Alpine: een SUV in 2018?

Verwachte lancering : 01-02-2018

Geschreven door David Leclercq op 18-09-2015

Renault wil een heel gamma opbouwen rond het merk Alpine. Tenminste, als de lancering van de beloofde sportwagen een succes wordt…

Dat is nog geen officieel nieuws, maar verschillende interne bronnen bij Renault vertelden aan het Engelse tijdschrift Autocar dat Renault overweegt om een volledig gamma van modellen te creëren voor het merk Alpine. Het lijkt erop dat er al een tweede model geprogrammeerd is voor 2018, maar vreemd genoeg zou het om een SUV gaan.

Zoals de Z

De kans is dan groot dat Alpine zijn modellen deelt met het toekomstige Z-gamma dat aangekondigd werd door Nissan met het prototype Gripz, dat voorgesteld werd op het salon van Frankfurt. Net als deze laatste zou de SUV van Alpine een hybride motor en een permanente vierwielaandrijving kunnen krijgen.

Pistes

Op het autosalon van Moskou vorig jaar bevestigde Laurens van den Acker trouwens al dat hij hoopte dat de sportwagen van Alpine aanleiding zou geven tot een volledig gamma. Hij voegde er destijds nog aan toe: “We moeten een goed eerste product maken. En als dat werkt, dan hoop ik dat ik de rest van mijn leven auto's mag tekenen voor Alpine”. We wensen het hem van harte toe.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten