Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Taxi- en veel andere tests in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 03-05-2022

Vanaf 4 mei 2022 ligt de nieuwe AutoGids in de winkel. We reden met een… taxi, maar natuurlijk ook nog met veel andere auto’s.

Zo hebben we al een detailtest van de Dacia Jogger TCe 110, met grote voorsprong de goedkoopste zevenzitter op de markt. We brengen ook verslag uit van een week testrijden met de Citroën C5 X Hybrid 225 en de Opel Zafira-e Life. De elektrisch aangedreven variant dus, met andere motoren is de minibus hier niet meer verkrijgbaar.

De nieuwe Honda HR-V e:HEV gaat in duel met de Renault Arkana E-Tech Hybrid, we verklappen al dat het een heel spannende strijd werd. Exclusieve tests hebben we van de Mercedes-AMG GT 63 S E Performance en de Lamborghini Huracan STO. De Duitse sportberline is de eerste hybride auto van de huistuner van het Duitse merk en de Italiaanse bolide is zonder twijfel een van de straftste sportwagens ooit gemaakt.

Minder spectaculair maar daarom niet minder interessant is onze Brusselse testrit met de LEVC TX eCity, de nu ook in ons land te koop aangeboden Britse taxi. In Zwitserland mochten we op bezoek bij het Formule 1-team Sauber, in Engeland maakten we kennis met kunstenaar én autosportfan Tim Layzell en vanuit de Verenigde Staten komt een bijzonder spannend verhaal over een fascinerende auto waar je allicht nog nooit van hebt gehoord: de Fageol Supersonic.

Maar we beginnen het magazine met een flinke portie nieuws, zo vertellen we je alles over de Mercedes EQS SUV, de BMW 7-Reeks (én i7) en de Lexus RZ 450e. De nieuwe AutoGids is te koop vanaf 4 mei 2022.

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten