Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / BMW 2-Reeks Gran Coupé: onthulling in november 2019

Geschreven door Yeelen Möller op 20-03-2019

BMW heeft een teaserbeeld vrijgegeven van de nieuwe BMW 2-Reeks Gran Coupé. De presentatie staat ingepland voor de LA Auto Show in november 2019.

In 2017 lanceerde BMW al de 1-Reeks Sedan, een klassieke compacte vierdeurs op het onderstel van de 2-Reeks Active Tourer en dus ook met voorwielaandrijving. Dat model werd enkel op de markt gebracht in China, maar nu lijkt BMW toch iets gelijkaardigs naar onze contreien te brengen. Het merk heeft namelijk een teaserbeeld gepubliceerd van de nieuwe BMW 2-Reeks Gran Coupé, het kleine broertje van de 4-Reeks Gran Coupé dat een jonger publiek moet aantrekken.

Basis van de nieuwe 1-Reeks

Op de foto (we hebben hem iets helderder gemaakt) zien we een achterste hoek van de 2-Reeks Gran Coupé, met een nieuw ogende lichtcluster. Deze nieuwe compacte vierdeurs coupé zal naar alle waarschijnlijkheid op het nieuwe modulaire FAAR-platform rusten, waar ook de nieuwe 1-Reeks op zal worden gebouwd. Dat betekent dat ook dit model voorwielaandrijving zal krijgen. Idem dito voor de toekomstige 2-Reeks Coupé, waardoor deze generatie M2 (Competition) de laatste in zijn soort zal zijn…

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten