Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Peugeot: 208 eerste elektrisch model

Geschreven door David Leclercq op 25-09-2017

PSA heeft een tipje van de sluier opgelicht over zijn elektrische toekomst. Het eerste model binnen het gamma dat een elektrische versie krijgt, is de 208. Die wordt in 2018 in Genève voorgesteld.

PSA heeft eindelijk zijn elektrische toekomstplanning voor zijn investeerders uit de doeken gedaan. Daaruit leren we onder meer dat de merken van de groep in de komende 5 jaar hun inspanningen op dit vlak zullen verdubbelen om nieuwe varianten en producten te kunnen aanbieden. De eerste in de elektrische reeks wordt de 208, die in 2018 wordt voorgesteld op het salon van Genève. Zijn marktintroductie is echter pas voor 2019.

Niet de enige

Uiteraard is het merk met het leeuwtje niet alleen met zijn elektrische aanbod. Het programma verwijst namelijk ook naar een DS3 Crossback voor 2019 en de cross-over 2008 in 2020. En laat ons de 508 niet vergeten, waarvan we over een paar maand een plug-in hybride versie mogen verwachten. Bij Citroën daarentegen gaf merkbaas Linda Jackson aan dat het nog tot 2020 wachten is op het eerste elektrische model. Ander nieuws van de groep is een nieuwe DS-reisberline in 2019. Die vervangt de DS5. Aan het eind van de vergadering zeiden de investeerders dat ze gerust waren gesteld. Behalve over het lot van Opel en zijn herstructurering, waarover nog niets naar buiten is gekomen…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten