Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Ouderwets rijplezier in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 29-11-2022

Natuurlijk hebben we ook weer elektrische auto’s in de nieuwe AutoGids, maar de hoofdrollen zijn deze keer voor twee pittige benzinemodellen. Het nummer is te koop vanaf 30 november 2022.

Of we het nu leuk vinden of niet, sportieve auto’s op benzine behoren tot een uitstervend ras. Maar zolang ze bestaan, blijven we er ons natuurlijk wel mee amuseren. Zo plaatsen we in deze AutoGids de Hyundai Kona N tegenover de Volkswagen T-Roc R, twee compacte en vooral krachtige cross-overs.

De actualiteit maakt dat we daarnaast ook weer enkele nieuwe batterij-auto’s voorstellen en testen. Met de Toyota bZ4X AWDi en Nissan X-Trail e-Power e-4orce hebben we telkens een hele week en dus flink wat kilometers gereden, we maakten ook al een eerste keer kennis met de Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4. Maar we reden ook met de gloednieuwe Ford Ranger Rapter en mochten ons nog eens echt uitleven met de knappe Ferrari 296 GTS.

 We blikken verder ook nog terug op 25 jaar en vier generaties Toyota Prius en vertellen je al zowat alles over de gloednieuwe en dus vijfde generatie, we namen met een Volkswagen ID.5 deel aan de e-Rally van Monte Carlo en stuurden een racedebutant naar het circuit van Mettet voor de viering van 25 jaar VW Fun Cup.

 Ook van Volkswagen, toch qua origine, is de heel originele en recent schitterend gerestaureerde Half-Track Fox. Je hebt allicht geen flauw idee wat voor auto dat is? Dat is dan een reden te meer om de nieuwe AutoGids te lezen, hij is te koop vanaf woensdag 30 november.

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten