Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Ferrari: hybride V8 in 2019, elektrisch in 2022

Geschreven door David Leclercq op 19-02-2019

Ferrari praat vrij openlijk over de elektrificatie van zijn gamma. De eerste hybride zou nog dit jaar op de markt komen en de eerste zuiver elektrische Ferrari mogen we in 2022 verwachten.

Ferrari is zich duidelijk op een groots offensief aan het voorbereiden, zowel op technisch vlak als qua producten. Als we de merkverantwoordelijken mogen geloven, dan komt de hybride nog dit jaar op de markt. Dat wordt een coupé met een V8-motor. Het is Ferrari’s tweede hybride model, na de extreem exclusieve LaFerrari. Over het toekomstige model doen heel wat geruchten de ronde. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een opvolger voor de 488. Ferrari benadrukt bovendien dat de marges die met dit nieuwe hybride model kunnen worden gehaald gevoelig hoger liggen dan die met zijn V12-modellen.

Elektrisch model en SUV op komst

Daarnaast heeft merkbaas Louis Camilleri ook aangegeven dat de reacties van het publiek op de SUV Purosangue “heel positief” waren. Dat betekent dus dat het merk door gaat zetten met de ontwikkeling van dit model. Tot slot heeft het merk nog bekend te werken aan een zuiver elektrische bolide, die in 2022 op de markt zou komen. Dat is niet zo veraf meer…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten