Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Ford: elektrische Mach 1 in 2020

Geschreven door Laurent Norro op 25-05-2018

In 2020 brengt Ford een model op de markt dat enkel met een elektrische aandrijving verkrijgbaar is. De eerste details kennen we al en een paar daarvan werden officieel bevestigd.

In 2020 zou Ford zijn eerste model onthullen dat enkel met een elektrische aandrijving verkrijgbaar is. We weten al dat hij Mach 1 gaat heten, dat hij op het modulaire platform C2 van de nieuwe Focus staat en dat hij de vorm krijgt van een gestrekte en sportieve cross-over. Qua design bevestigen diverse bronnen ons dat hij een kruising zou zijn tussen een Explorer en een Mustang.

Nieuwe details

Deze Mach 1 – waarvan de naam verwijst naar een legendarische Mustang uit het verleden – zou niet het enige elektrische model in het aanbod blijven. De constructeur wil ook zijn Mustang en de populaire pick-up F-150 elektrificeren. Maar zij blijven wel nog hybrides. De Mach 1 zou net zoals de Mustang overal ter wereld verkrijgbaar zijn. Hij zou daarom worden gebouwd in twee fabrieken: een in Mexico en een in China. Tot slot weten we dat de Mach 1 is ontwikkeld door een specifiek team: Team Edison. Zo kunnen we er zeker van zijn dat het een spectaculair beestje wordt.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten