Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Scoops / Genesis G80: in 2020 bij ons

Geschreven door David Leclercq op 12-04-2019

Een van onze lezers, Franky De Clercq, heeft een grote en royaal gecamoufleerde berline gespot. Het gaat om de Genesis G80, een luxeberline die bij ons aankomt in 2020.

Het luxemerk van de Kia-Hyundai-groep, Genesis, komt ook naar Europa. De implementatie van het merk bij ons heeft echter wat vertraging opgelopen, het zal nog tot 2020 duren voor deze rivalen van Lexus, Infiniti maar ook Audi, BMW en Mercedes op onze wegen verschijnen.

In ontwikkeling

Dat gezegd zijnde, het is niet omdat er vertraging is dat de ontwikkelaars van Hyundai/Genesis niet aan het werk zijn. Zij stellen momenteel een van de modellen van het gamma voor in Europa op punt. Het is de berline G80 die een van onze lezers, Franky De Clercq, heeft kunnen fotograferen in Duitsland op een snelwegparking richting Oostenrijk.

Gloednieuw

Terwijl sommige modellen van Genesis eerder een evolutie waren op Hyundai-basis, zal dat niet langer het geval zijn bij toekomstige modellen die van specifieke platformen en motoren zullen genieten. Het design zal ook worden vernieuwd in vergelijking met de modellen die momenteel bekend zijn. De foto’s van Franky De Clercq tonen ons dat de inkepingen op de grille wijzen op een apparaat voor geavanceerde rijhulpsystemen. Op vlak van motoren is er nog niets bekend, maar de logica dicteert dat er hybride oplossingen onder de motorkap zullen zitten. Wordt vervolgd in 2020…

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten