Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Extra veel tests in tweede zomernummer van AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 02-08-2022

Vanaf 3 augustus 2022 ligt de nieuwe AutoGids in de winkel. Met acht eerste, drie detail- én twee heel exclusieve tests.

We maakten een eerste keer kennis met de Honda Civic, de Kia Niro en de Nissan Ariya, dat zijn alvast drie compleet nieuwe modellen. Maar we reden ook al met de Sports Tourer-variant van de jongste Opel Astra, met de sportieve R-versie van Volkswagen T-Roc, met de C 43 en de EQE 43 4Matic+ uit de AMG-stal van Mercedes én met een prototype van de opgefriste Toyota Corolla.

Met de indrukwekkende Range Rover P530, de interessante Alfa Romeo Tonale 1.5 160 MHEV en de plezante Toyota GR86 toerden we telkens een hele week rond, dat zijn onze detailtests. Echt voor elk wat wils, dus.

In Spanje mochten we de Lamborghini Huracan Tecnica proberen en in Engeland testten we de Lotus Emira op de openbare weg én op het circuit, we kwamen daar ook heel wat te weten over de (elektrische) toekomst van het merk. We hadden ook een interessante babbel met de Kroatische ondernemer Mate Rimac, oprichter van het gelijknamige sportwagenmerk, keerden met een fotoverslag terug van het Goodwood Festival of Speed en waren op ons eigen Zolder getuige van een originele wagenwissel tussen circuitpiloot Norbert Michelisz en rallyrijder Thierry Neuville.

Naar goede gewoonte beginnen we ons nummer echter met een flinke brok autonieuws, deze keer zijn de Hyundai Ioniq 6, de MG 4 en de Volkswagen Amarok de grote sterren. De nieuwe AutoGids, alweer extra dik, is te koop vanaf 3 augustus 2022.

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten