Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

prototype / Infiniti Qs Inspiration: voorbereiding op de elektrische berline

Geschreven door David Leclercq op 14-04-2019

Op het salon van Shanghai presenteert Infiniti de Qs Inspiration concept, een model dat de basis legt voor de toekomstige sportieve elektrische berline van het merk.

Vanaf (dinsdag) 16 april gaat Infiniti zijn Qs Inspiration concept tentoonstellen op de Shanghai Auto Show. Deze designstudie geeft een getrouw beeld van wat later de eerste elektrische sportberline van het Japanse luxemerk moet worden.

Volgens de bloedlijn

Net als de Q Inspiration en QX Inspiration wil Infiniti de evolutie van zijn designtaal met vloeiende lijnen en zuivere oppervlakken illustreren. De présence van de auto wordt verzekerd door zijn vrij brede schouders en zeer dunne led-lampen aan de voorkant. In technisch opzicht is de Qs Inspiration gebaseerd op een nieuw modulair platform voor elektrische voertuigen.

Het model

Zover zijn we: dit concept is de voorbode van de sportieve versie van de voorziene elektrische berline. Het wordt verwacht met een hoog vermogen en met vierwielaandrijving. Dat gezegd zijnde, het zal niet voor direct zijn: reken ten vroegste 2022 terwijl er in eerste instantie geen marktgang in Europa wordt gepland.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten