Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

prototype / Infiniti: prototype van QX80 in New York

Geschreven door David Leclercq op 11-04-2017

Op het volgende salon van New York stelt Infiniti een prototype voor van een dikke SUV. De definitieve versie daarvan is voor erg binnenkort.

Infiniti heeft in avant-première een eerste beeld gepubliceerd van de concept QX80 Monograph, die op het salon van New York wordt tentoongesteld. De SUV zal niet onopgemerkt blijven, al was het maar door zijn formaat, want hoewel we nog geen maten hebben gekregen, kiest hij duidelijk niet voor zelfbeheersing op dit vlak. Hij wordt zeker meer dan 5 meter lang en zal tot 7 passagiers kunnen vervoeren.

Boven de QX70

Hoewel het officieel een prototype is, is voor binnenkort een definitieve versie aangekondigd. Die neemt helemaal bovenaan het QX-gamma plaats, dus nog boven de nochtans al erg indrukwekkende QX70. Dit toekomstige model zal met zijn formaat en verfijning dus tegen de Audi Q7, de toekomstige BMW X7, de Mercedes GLS of de Range Rover de wapens opnemen. Hij komt volgend jaar, en misschien ook naar ons, als Infiniti inschat dat er genoeg vraag is naar dit type auto’s in het kleine Europa.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten