Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Jeep: de nieuwe modellen tot 2021

Geschreven door David Leclercq op 20-03-2019

Binnen FCA is Jeep het merk dat blijft groeien, zowel bij de peilingen als bij de verkopen. Bovendien kondigt het merk een hele rits nieuwigheden aan tegen 2021. Dit zijn de belangrijkste.

SUV DAYS op 11 en 12 mei 2019

Ontdek, samen met onze redactie, gratis meer dan 30 SUV's

Meer over het evenement >>

Jeep is het topmerk geworden van de groen FCA. Het merk waarbij alles mogelijk is en ook degene die steeds meer blijft verkopen. In deze context is het gemakkelijk te begrijpen dat de groep zijn primeurs voor Jeep bewaart. De komende 2 jaar zullen er veel nieuwigheden en lanceringen zijn om het merk aan de top te houden.

2019 leeg, later vol

2019 zal echter een leeg jaar worden qua nieuwigheden voor het Amerikaanse merk. Maar deze stilte verbergt de grote werken die de volledige vernieuwing van het gamma vanaf 2021 voorbereiden, evenals de elektrificatie.

2020

De Renegade en Compass plug-in hybrides zijn al gepresenteerd op het laatste salon van Genève, maar ze zullen pas in 2020 op onze markt verschijnen. Er moet dus nog een beetje op worden gewacht, maar we weten al dat de Compass van de gelegenheid gebruik zal maken om ook een facelift te krijgen.

2021

In 2021 voorziet Jeep daarentegen een heel festival van nieuwigheden. We kunnen rekenen op de introductie van een kleinere SUV die onder de Renegade komt. Daarnaast wordt de Grand Cherokee vernieuwd en zal hij ook een versie met 7 zitplaatsen krijgen, terwijl de Wagoneer en Grand Wagoneer dit nieuwe gamma zullen aftoppen. Laten we hopen dat Jeep er ook aan denkt om zijn geweldige pick-up, de Gladiator, tot hier te brengen.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten