Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

prototype / Jeep met 7 zitplaatsen duikt plots op

Geschreven door David Leclercq op 11-04-2017

Jeep stelt op het salon van Shanghai een nieuwigheid voor: een prototype dat nu al opduikt als gevolg van een internetlek.

De Jeep die gepland is voor het volgende salon van Shanghai is nu al te zien op het net. Volgens de website Allpar, dat de beelden als eerste publiceerde, gaat het om een SUV met tot 7 plaatsen aan boord die technisch is afgeleid van de Cherokee.

Eigen design

Interessant is dat het design van dit toekomstige model erg ‘persoonlijk’ lijkt. Het radiatorrooster blijft natuurlijk typisch, maar de meer uitgesproken en hogere gordellijn en de horizontale achterlichten geven het geheel een erg moderne toets.

Hybride?

Onder de motorkap ligt volgens de eerste informatie een turboviercilinder op benzine, maar niet alleen. De meerderheid van de analisten verwacht namelijk een eerste hybride concept van de Fiat-groep, die voor deze technologie ver achter ligt op de concurrentie – grote baas Marchionne geloofde er aanvankelijk niet in, of misschien was er gewoon geen geld voor, dat is ook mogelijk. De conceptcar is aangekondigd als een “New Energy”-model en zou de Wagoneer kunnen vervangen. Het antwoord komt op 19 april wanneer het salon van Shanghai zijn deuren opent.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten