Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Lada Vesta SW, knappe break

Geschreven door Laurent Norro op 29-06-2017

Sinds Lada zijn designafdeling heeft toevertrouwd aan Steve Mattin heeft de constructeur een paar knappe modellen in de aanbieding. De breakversie van de Vesta is daar een nieuw voorbeeld van.

De tijd van de lelijke Lada’s is duidelijk voorbij. De Russische constructeur, die sinds een paar jaar in handen is van de Alliantie Renault-Nissan, heeft namelijk net de breakversie onthuld van de in 2015 gelanceerde Vesta. Deze break, die ook een allewegenvariant krijgt, is het werk van Steve Mattin, een Britse designer die in 2011 bij Lada aan de slag ging nadat hij eerder voor Mercedes-Benz en Volvo had gewerkt.

Ooit voor België?

Als deze break ooit in Europa op de markt zou komen, zou hij hier zeker wat succes kunnen boeken. Deze Lada onderscheidt zich duidelijk van de andere huidige productiemodellen door de chroomhaken in de voorbumper, de nieuwe krachtlijnen op de flanken, de gewelfde heupen en het zwevende dak. De allewegenkit komt nog knapper over en geeft hem nog meer zelfvertrouwen. Perfect is hij echter nog niet, want hij ontbeert nog een led-lichthandtekening en heeft nog ouderwetse deurkaders. Als deze Lada ooit naar onze markt wil komen, zal hij dus toch nog wat moeten worden aangepast. Maar de huidige stijlkoers juichen we alvast volop toe.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten