Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Lamborghini: vierde model in 2025

Geschreven door Thibaut Miserque op 03-04-2018

Lamborghini blijft op zoek naar manieren om zijn verkoopcijfers verder op te krikken en wil daarom een volledig nieuw model lanceren, naast de recente Urus, de Aventador en de Huracan.

Eens het nieuwe van de SUV Urus is gesleten, wil Lamborghini een vierde model toevoegen aan zijn gamma om zijn verkoopcijfers nog verder op te krikken. Vandaag zijn de verkoopcijfers van Sant’Agata al mooi, want in 2017 zijn 3.800 auto’s met een stierenlogo verkocht. Dit jaar zou dat cijfer moeten verdubbelen dankzij de Urus. Maar nadat dit “Urus-effect” is uitgewerkt, moet een vierde model de fakkel overnemen. Dat wordt echter niet eerder dan 2025 verwacht.

Nog niets geweten

Welke richting Lamborghini met dat model uitgaat, weten we nog niet. Wordt het een nog krachtiger sportwagen dan de Aventador, zoals de concept Asterion die in 2014 in Parijs werd voorgesteld? Of gaat het merk meer voor een grote en snelle berline zoals de Estoque al liet vermoeden in 2008. CEO Stefano Domenicali laat zijn teams erover nadenken “om er zeker van te zijn dat we nog maar eens aankomen met iets helemaal anders dan de concurrentie”.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten