Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel / Ook Jaguar Land Rover niet op het salon van Brussel 2022

Geschreven door Frédéric Kevers op 21-10-2021

Na de merken van D’Ieteren, Mazda, Tesla en Volvo is het de beurt aan Jaguar Land Rover om verstek te geven voor de nakende Brussels Motor Show 2022.

Het blijft afzeggingen regenen voor het autosalon van Brussel 2022. Na de merken van D’Ieteren gaven ook Mazda, Tesla en Volvo aan hun kat te zullen sturen. Nu weten we ook dat Jaguar en Land Rover evenmin aanwezig zullen zijn op het evenement op de Heizel. Het aantal deelnemers wordt dus nog kleiner.

Gelukkig heeft de Stellantis-groep de aanwezigheid van zijn merken bevestigd, terwijl van D'Ieteren het jonge merk Cupra toch van de partij zal zijn om te profiteren van de zichtbaarheid die het evenement biedt.

>> Lees ook – 3 vragen aan D'Ieteren: we geloven nog steeds in het Autosalon, maar...

Creatieve aanwezigheid

Febiac, dat het salon organiseert, wil graag dat de twee Britse merken aanwezig zijn en overweegt creatieve en alternatieve oplossingen om Jaguar en Land Rover aan te moedigen toch deel te nemen aan het salon 2022. De Britse constructeurs zeggen dat ze bereid zijn de voorstellen van Febiac in overweging te nemen, maar dat zij zich tot niets zullen verbinden.

Het autosalon van Brussel, dat nog maar 6 Heizelpaleizen zal vullen, tegenover 9 in 2020, moet de schade beperken en kan het zich geen verdere afzeggingen veroorloven, want dan riskeert het alle geloofwaardigheid als nationaal trefpunt voor de autosector te verliezen.

Web Editor

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten