Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Maserati Alfieri beloofd voor 2020

De magnifieke conceptcar Alfieri van Maserati gaat in productie. Dat belooft het Italiaanse merk in elk geval. In 2020 zou hij al op de markt komen.

Maserati heeft het knap lastig de voorbije jaren. Dat is ook niet zo vreemd, want buiten de Levante is het gamma al behoorlijk op leeftijd. Daarom hadden we ook niet meer verwacht dat het Italiaanse prestigemerk nog een productieversie op de markt zou brengen van zijn concept Alfieri, die ondertussen alweer 5 jaar geleden werd voorgesteld.

12 jaar oud

De GranTurismo en GranCabrio hebben vandaag al 12 jaar trouwe dienst op de teller staan. Hun aflossing wordt dus dringend. Maserati lijkt zich goed bewust van die situatie. Daarom heeft de constructeur een knoop doorgehakt en meldt het merk dat in het eerste semester van 2020 een “sportieve auto” van de band zal beginnen lopen in zijn fabriek in Modena.

Wat mogen we verwachten?

Voorlopig weten we nog niets over de technische fiche van deze nieuwe Maserati. Aanvankelijk hadden de Italianen plug-in hybrides beloofd, maar we weten niet hoe ver ze daar al mee staan. Toch zou die oplossing voorrang krijgen om de CO2-uitstoot te drukken. Iets om in de gaten te houden, net zoals de opvolger voor de Quattroporte, die ook in 2021 of ten laatste in 2022 zou komen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten