Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Mazda CX-9 2016: standaard 7 plaatsen

Geschreven door David Leclercq op 04-11-2015

Ziehier de eerste schets van de nakende CX-9, de grote SUV van Mazda die deze maand de CX-7 zal opvolgen op het salon van Los Angeles.

Dit is dus de eerste officiële schets van de toekomstige Mazda CX-9, de grote SUV van het Japanse merk die voor het eerst aan het publiek getoond zal worden tijdens het volgende salon van Los Angeles, van 20 tot 29 november. Eerste vaststelling: Onder een heel agressief ogende buitenkant is de CX-9 sterk geïnspireerd op de conceptcar Koeru, die in september onthuld werd in Frankfurt.

Standaard 7 plaatsen


Mazda liet weten dat de nieuwe CX-9 de laatste evolutie van zijn Kodo-designtaal vertegenwoordigt en dat het een grote topklasse-SUV met drie stoelrijen wordt. Want dat is namelijk hét argument van dit nieuwe model: standaard zeven plaatsen. Voor de motoren spreekt het voor zich dat er gebruikgemaakt wordt van de SkyActiv-technologie van Mazda, in het bijzonder voor de enige motor die in de Verenigde Staten te koop zal worden aangeboden: een 3,7 liter grote V6-benzinemotor van 275 pk. Op dit moment zijn er echter geen plannen om dit model in Europa op de markt te brengen. Jammer, want de CX-7 was destijds erg geslaagd.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten