Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Veel boeiende verhalen in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 07-06-2022

Vanaf 8 juni 2022 ligt de nieuwe AutoGids in de winkel. Met weer heel wat nieuws, veel tests én een voorspelling van de Mercedes-toekomst.

De Mercedes-catalogus telt al verschillende elektrische auto’s, wij onthullen de plannen voor de compacte(re) EV’s die er in Stuttgart ook nog op de planning staan. Dochtermerk AMG kreeg eindelijk de One-sportwagen klaar en heeft met de Vision ook nog iets heel straf in de maak, daar vertellen we je ook alles over.

We hebben eerste tests van de MG 5 en de nieuwe Mercedes T-Klasse en laten je heel uitgebreid kennismaken met (alweer) de Mercedes EQE 350+, de Jeep Renegade e-Hybrid en de SsangYong Korando e-Motion. Met een prototype van de Nissan Juke Hybrid, in een heel origineel pak, raasden we door een stukje Marokkaanse woestijn. We ontdekten ook de auto waarmee Peugeot binnenkort weer wil scoren in het uithoudingsracen (én in Le Mans), hadden een gesprek met veelvoudig rallykampioen Sébastien Ogier en stellen je een wel heel bijzondere – want razendsnelle – Citroën SM voor.

Ook interessant, zo denken we toch, is ons dossier rond elektrisch rijden voor particulieren. Waarmee we dus bedoelen, alle mensen die geen EV van de baas krijgen. Vroeg of laat ontsnapt geen enkele automobilist er nog aan, we stellen alle relevante vragen én leveren ook alle antwoorden. De nieuwe AutoGids is te koop vanaf 8 juni 2022.

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten