Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

nieuw / Mitsubishi op het salon van Brussel 2017

Geschreven door David Leclercq op 23-12-2016

Mitsubishi zal op zijn stand van het salon geen echte nieuwigheid voorstellen, maar eerder updates van zijn belangrijkste modellen.

ASX

Mitsubishi toont op het salon zijn ASX, die zopas een midlifefacelift onderging. Van een revolutie kunnen we zeker niet spreken, maar de voorpartij evolueert wel en doet voortaan enigszins denken aan die van de Outlander PHEV. Verder werden achttienduimvelgen toegevoegd, evenals een aerodynamische antenne. Binnenin verandert er weinig, op een elektrochrome achteruitkijkspiegel na, nieuwe decoratie-elementen en andere stofdesigns. In het dashboard verschijnt een nieuw multifunctioneel navigatiesysteem met een scherm van 6,5 duim, dat compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto. In het motorcompartiment maakt een nieuwe 1.6-diesel zijn opwachting ter vervanging van de oude 1.8. Hij ontwikkelt 115 pk en is gekoppeld aan een manuele versnellingsbak met zes verhoudingen. De ASX 1.6 D-4D is verkrijgbaar met twee- en vierwielaandrijving, terwijl de 2.2 D-4D met 150 pk in het gamma blijft.

OUTLANDER

De derde generatie van de Outlander, die iets meer dan een jaar geleden al een update kreeg, onderging opnieuw enkele wijzigingen. Zijn eerste evolutie had hem een agressiever radiatorrooster opgeleverd, evenals een sterk verbeterde afwerking, botssensoren en een NOx-filter voor de dieselversie om te voldoen aan de Euro 6-norm. Voor 2017 krijgt hij net als de plug-inhybride PHEV een nieuwe middenconsole met een elektrische parkeerrem, een 360-gradencamera en stuurwielverwarming.

Ondek ook

SPACE STAR | De miskende Space Star ziet er wat aantrekkelijker uit, met name dankzij een modernere voorpartij. De lichte en zuinige stadsauto is verkrijgbaar met een 1.0 van 71 pk of een 1.2 van 80 pk die gekoppeld kan worden aan een CVT-versnellingsbak.

PAJERO | De Pajero is een terreinwagen die meer in zijn sas is in het slijk of het zand dan op de geasfalteerde parking van de supermarkt. Zij robuustheid wordt benadrukt door zijn inschakelbare vierwielaandrijving en zijn viercilindermotor van 3,2 liter die 190 pk en 441 Nm produceert.

L200 | Nu hij aan zijn vijfde generatie toe is, brengt de L200 allesbehalve een revolutie teweeg in de pick-upwereld. Hij houdt het bij de essentials: een robuust platform, keuze uit twee cabines, vijf zitplaatsen, een laadvermogen van een ton en een sleepvermogen van 3.100 kilo.

 

Ontdek waar dit merk zich op het salon bevindt dankzij ons interactieve plan

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten