Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel / Opel op het Autosalon van Brussel 2023 (Paleis 5)

Geschreven door Kevin Kersemans op 15-01-2023

Ook Opel zakt in januari af naar de Brussels Motor Show 2023. Welke modellen brengt het Duitse merk onder Franse vleugels mee naar de Heizel?

 Van 14 tot 23 januari 202 stelt Opel zijn volledige geëlektrificeerde gamma tentoon tijdens het Autosalon in de Heizelpaleizen van Brussels Expo. Vier modellen die op de Brussels Motor Show te zien zullen zijn, maken voor het eerst hun opwachting op een salon, namelijk:

  • de Opel Astra Electric, de in 2022 gelanceerde volledig elektrische versie van de jongste Astra met een elektromotor van 156 pk en een batterij van 54 kWh, goed voor een WLTP-rijbereik van 416 km.
  • de Opel Astra Sports Tourer GSe, die samen met de gelijknamige Grandland het GSe-label (vroeger voor Grand Sport Einspritzung, nu voor Grand Sport Electric) bij Opel nieuw leven inblaast.
  • de Opel Grandland GSe, die net als de gelijknamige Astra de 225 pk-versie van het plug-inhybride aandrijfgeheel van de Stellantis-groep gebruikt en recht heeft op dynamische koetswerkaccenten.
  • de gefacelifte Opel Mokka-e, die werd omgedoopt tot Opel Mokka Electric en bij die gelegenheid ook de krachtigere elektromotor en de grotere batterij van de elektrische Astra in gebruik neemt, waardoor zijn WLTP-rijbereik stijgt van 38 tot 406 km.

Opel Autosalon Brussel 2023

Elektrisch

Daarnaast zal ook de Opel Corsa van de partij zijn, maar wel nog zoals we hem kennen. De populaire stadsauto krijgt binnenkort een facelift, maar die zal pas in de tweede helft van 2023 gelanceerd worden. Ten slotte zal ook de Combo-e op de Opel-stand staan, zowel in personenwagenversie Life als in bestelwagenuitvoering.

PLAYLIST Overzicht van alle onze video's op het Autosalon van Brussel 2023

Opel zet trouwens ook zijn andere elektrische bedrijfsvoertuigen in de kijker, want het brengt ook de Vivaro-e en de Movano-e mee. Je vindt Opel in paleis 5, samen met de andere merken van de Stellantis-groep.

Alle informatie (nieuws, praktische informatie, saloncondities) over het Autosalon van Brussel 2023 vind je op onze speciale salonwebsite!

Welke modellen brengt Opel in 2023 mee naar het Autosalon?

Journalist AutoGids/AutoWereld

Instagram: @kvnkrsmnsonwheels

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten