Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel / Peugeot op het Autosalon van Brussel 2023 (Paleis 5)

Geschreven door Kevin Kersemans op 15-01-2023

Ook Peugeot zakt in januari af naar de Brussels Motor Show 2023. Welke modellen brengt het Franse merk mee naar de Heizel?

Peugeot zal van 14 tot 23 januari 2023 vooral zijn geëlektrificeerde modellen in de verf zetten tijdens het Autosalon in de Heizelpaleizen van Brussels Expo. Verder maakt de Peugeot 408 maakt voor het eerst zijn opwachting op het Belgische autosalon en brengen de Fransen ook hun WEC-racer 9X8 mee naar de Brussels Motor Show - al staat die niet op hun eigen stand, maar tussen de F1-bolides in palies 5.

PLAYLIST Overzicht van alle onze video's op het Autosalon van Brussel 2023

De Peugeot 408 is verkrijgbaar als hybride of met de 1.2 PureTech-driecilinder op benzine. Het model verrast echter vooral met zijn koetswerk, dat de look van een fastback combineert met de bodemvrijheid van een SUV. De Peugeot e-208 zal dan weer pronken met zijn onderhuidse evoluties. De elektrische stadsauto nam het aandrijfgeheel van de Peugeot e-308 over en kan dus verbeterde prestaties en een groter rijbereik voorleggen. Voor de echt straffe prestaties moet je natuurlijk bij de 508 Peugeot Sport Engineered zijn, die eveneens naar Brussel zal afzakken.

Daarnaast zal ook de volledig elektrische bestelwagen Peugeot e-Expert van de partij zijn, in tegenstelling tot de personenwagenversie e-Traveller. Ook de eveneens elektrische bestelbreak e-Rifter geeft verstek. Je vindt Peugeot in paleis 5, samen met de andere merken van de Stellantis-groep.

Alle informatie (nieuws, praktische informatie, saloncondities) over het Autosalon van Brussel 2023 vind je op onze speciale salonwebsite!

Welke modellen brengt Peugeot in 2023 mee naar het Autosalon?

Journalist AutoGids/AutoWereld

Instagram: @kvnkrsmnsonwheels

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten